Bij Livinlodge kunt u uw houten constructies nu ook laten afwerken in gebrand hout. Dit is enorm trendy en de fraaie zwarte kleur geeft meteen een unieke uitstraling aan het hout. Het gebrand hout is volledig op maat verkrijgbaar, van licht getoast tot fel gebrand, en dit zowel in eiken, thermisch essen als thermisch naaldhout.

Gebrand hout

Van vrijdag 2 tot en met dinsdag 6 september 2016 kunt u Livinlodge bezoeken op Maison & Objet, dé internationale design- en woonbeurs te Parijs. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen op onze stand in hal 8.

Livinlodge tekent present op internationale woonbeurzen najaar 2016

In het recent verschenen boek ‘Smaak De Luxe’ staat een uitgebreid artikel over Livinlodge.

Livinlodge in Smaak De Luxe

Wij zijn steeds op zoek naar dealers voor diverse regio’s. Contacteer ons gerust indien u interesse heeft om onze exclusieve houten bijgebouwen te verdelen.

Dealer worden?

Met de Livinlodge App ontwerpt u uw eigen houten bijgebouw in een handomdraai. Op het grondplan tekent u uw ontwerp in 2D: wanden, palen, ramen, deuren, Livinshades … Dit volledig naar uw wensen. Bekijk daarna uw ontwerp in 3D. Een snelle en efficiënte manier van werken! 

Waar wacht u nog op? Download nu onze app in de app store.

Download onze Ipad-applicatie

Onze nieuwe website www.livinlodge.be staat online. Ontdek onze moderne en klassieke houten bijgebouwen in al hun facetten vervaardigd op maat van uw wensen.

Eindelijk is het zover!

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

Download brochure