• traditioneel eiken bijgebouw

    Het klassieke van hout gecombineerd met een charmant ontwerp

Traditionele eiken bijgebouwen

De traditionele eiken bijgebouwen uit de CLASSIC-reeks zijn perfect geschikt als poolhouse, gastenverblijf, tuinkantoor, mantelzorgwoning of hobbyruimte. Maar onze sterke troef is ons maatwerk: op die manier kunnen wij nog meer inspelen op uw specifieke noden en wensen, zodat elk bijgebouw wordt ingedeeld volgens uw persoonlijke behoeften met de vereiste functionaliteiten en met een uitstraling die helemaal bij u past.

De structuur van onze eiken bijgebouwen bestaat uit palen, trekkers, schoren, gordingen, spantbenen en dakkepers. Daarbij wordt een (semi)ruw gezaagde of geschaafde eiken gevelbekleding geleverd. Ons eikenhout wordt zorgvuldig geselecteerd en komt uit eigen bosontginning. Een andere optie is een gevelbekleding in Barnwood. Samen met een klassiek design geeft dit de prachtige, traditionele uitstraling van een houten bijgebouw in Engelse stijl.

Eiken bijgebouw Engelse stijl

Voor het ontwerpen van eiken bijgebouwen in Engelse stijl zitten wij rond de tafel met toonaangevende architecten. Uw ontwerp wordt van A tot Z gerealiseerd in eigen beheer. Zo garanderen wij u perfecte kwaliteit en afwerking.

Meer weten over CLASSIC houten bijgebouwen van Livinlodge? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Neem ook eens een kijkje bij PoolhousesOverkappingenCarports, MantelzorgwoningenVeranda’s & Orangeries uit de CLASSIC-lijn.

poolhouse in hout landelijk stijl

Om in alle luxe van uw buitenzwembad te genieten zorgt een bijpassend houten poolhouse in cottage stijl voor de finishing touch!

houten carports landelijke stijl

Met de CLASSIC houten carports van Livinlodge slaat u twee vliegen in één klap: ze zijn zowel stijlvol als praktisch.

Wanneer u kiest voor extra bergruimte, denkt u uiteraard in de eerste plaats aan het praktische aspect, maar zonder het esthetische element te vergeten.

landelijke bijgebouwen tuinkantoren

Op zoek naar een slimme en praktische werkplek aan huis? Een tuinkantoor van Livinlodge creëert extra werkruimte zonder dat u woonruimte hoeft op te offeren.

houten veranda landelijke stijl

Bent u op zoek naar een stijlvolle orangerie of landelijke houten veranda voor uw bestaande of nieuw te bouwen woning? Of dacht u aan een bijgebouw?

houten overkappingen

Maakt u plannen om uw bestaande woning uit te breiden met een luxe houten overkapping of aanbouw?

mantelzorgwoning bijgebouw

Het is een nieuwe trend dat ouderen of hulpbehoevenden gaan inwonen bij hun kinderen of mantelzorgers. Dit fenomeen heet mantelzorgwonen.

Als aanvulling op onze CLASSIC houten bijgebouwen, carports, poolhouses, veranda’s en mantelzorgwoningen biedt Livinlodge allerlei accessoires om uw bijgebouw tot in de puntjes af te werken tot een s

Houtsoorten

De heel degelijke dragende structuur is vervaardigd in eik of douglas. Voor de gevelbekleding hebt u de keuze tussen de traditionele uitstraling van eik en de unieke look van Barnwood (massief verweerd hout, afkomstig van authentieke barns of schuren) in een brede waaier van profielen.

De heel degelijke dragende structuur is vervaardigd in douglas of (gelamineerd) vuren. Voor de gevelbekleding hebt u de keuze tussen de duurzame uitstraling van HOTwood (thermisch gemodificeerd essen en naaldhout) en de unieke look van Barnwood (massief verweerd hout, afkomstig van authentieke barns of schuren) in een brede waaier van profielen.

Structuur

Eik
Douglas

Gevelbekleding

Eik
Barnwood

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure
met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang
onze brochure in uw mailbox.

Download brochure