• Moderne poorten in hout

    Moderne poorten in hout

DUURZAME HOUTEN POORTEN

Livingates zijn duurzame houten poorten met een natuurlijke uitstraling. Of u nu kiest voor een van onze houten poorten vervaardigd van thermisch essen of voor onze designpoort in gebrand hout (‘burned oak’), u creëert altijd een veilige en makkelijke toegang tot uw woning, tuin of domein. 

 

Onze houten poorten zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en vragen geen verder onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar met één of twee vleugels, al dan niet met poortautomatisatie. Verder bieden wij ook bijpassend hang- en sluitwerk aan en kunnen we, indien gewenst, een brievenbus en/of een videofoniesysteem integreren in uw houten poort.

 

  • Moderne poorten in hout
  • Moderne poorten in hout
  • Moderne poorten in hout
  • Moderne poorten in hout

Moderne poorten in hout

Hippe profielen in HOTwood essen

Onze prachtige houten tuinpoorten in HOTwood essen zijn beschikbaar in diverse hippe profielen, die zowel horizontaal als verticaal kunnen worden geplaatst. U bepaalt ook zelf of uw poort aan één of twee kanten wordt bekleed. Thermisch behandeld hout heeft als voordeel dat het zeer stabiel blijft en na verloop van tijd mooi egaal gaat vergrijzen.

Eiken poort in zwart gebrand hout: de eyecatcher van uw woning

Onze houten poort met bekleding in zwart gebrand hout heeft haar aantrekkelijke esthetische look te danken aan het gebruik van de traditionele Shou Sugi Ban-methode. Dit is een eeuwenoude Japanse techniek die wordt toegepast om hout te behandelen tegen overslaande brand, insecten en schimmels. Carpentier Hardwood Solutions past deze speciale brandtechniek onder meer toe op eiken, dat vervolgens wordt geborsteld en behandeld met de nodige producten die een lange levensduur garanderen. Livingates integreert dit geborsteld gebrand eiken (‘burned oak’) in een poort met een ongezien design. Buren en voorbijgangers zullen onder de indruk zijn!

Wilt u graag weten welke poort het beste bij uw woning of omgeving past? Wij adviseren u graag! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure
met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang
onze brochure in uw mailbox.

Download brochure