• Livinlodge Natural wood housing
  • Houten bijgebouwen van Livinlodge

Over livinlodge houten bijgebouwen

Houtspecialist Carpentier presenteert Livinlodge, een exclusief merk in houten bijgebouwen, met o.a. poolhouses, carports, tuinbergingen, mantelzorgwoningen, veranda’s en overkappingen. Carpentier Hardwood Solutions is een familiebedrijf dat kan bogen op ruim 60 jaar ervaring in de houtbranche. Vakkennis en een nauwe samenwerking met toonaangevende architecten en productontwikkelaars weerspiegelt zich in de hoogwaardige kwaliteit en afwerking van onze stijlvolle en ecologische houten bijgebouwen.

Houten bijgebouwen in moderne en strakke designs

De collectie houten bijgebouwen van Livinlodge bestaat uit de traditionele CLASSIC-lijn en de moderne PURE-lijn. PURE staat voor strak design, gecombineerd met de puurheid van hout. Deze moderne houten bijgebouwen sluiten perfect aan bij een minimalistische tuinarchitectuur. Livinlodge biedt maatwerk en zorgt voor creatieve oplossingen die tegemoet komen aan al uw wensen. Maar u kan ook kiezen uit onze standaardmodellen houten bijgebouwen, poolhouses, carports en tuinbergingen.

Eikenhouten bijgebouwen in Engelse stijl

De eikenhouten bijgebouwen uit de CLASSIC-lijn zijn uitgevoerd in traditionele Engelse stijl. Het klassieke van hout wordt gecombineerd met een charmant ontwerp dat beantwoordt aan alle hedendaagse vereisten. Ook hier zorgen maatwerkoplossingen en een ruime keuze in eiken bijgebouwencarportspoolhouses en tuinbergingen voor eindeloze mogelijkheden. 

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure
met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang
onze brochure in uw mailbox.

Download brochure