• moderne bijgebouwen in hout

    Het pure van hout gecombineerd met een strak design

Moderne bijgebouwen in hout

De moderne houten bijgebouwen uit de Livinlodge PURE-lijn combineren de puurheid van hout met een strak en modern design. Deze prachtige houten bijgebouwen bieden de geknipte oplossing voor de stijgende vraag naar moderne en minimalistische tuinarchitectuur. Wij bieden een luisterend oor voor al uw wensen en behoeften en vertalen die in een op maat uitgewerkte realisatie met alle aandacht voor design, een praktische indeling en een perfecte afwerking. 

Exclusieve én ecologische moderne houten bijgebouwen

De moderne houten bijgebouwen uit de PURE-lijn zijn uiterst duurzaam en ecologisch. De moderne bijgebouwen worden uitgevoerd in thermisch essen- of thermisch naaldhout (HOTwood). Deze houtsoorten zijn het ideale ecologische alternatief voor tropisch hardhout. De aantrekkelijke kleur, vormvastheid, verhoogde duurzaamheid en uitzonderlijke weerstand tegen vocht zijn de sterke troeven van thermisch hout. Verkiest u een gevelbekleding van Barnwood? Ook dat kan! Op uw verzoek bezorgen wij u graag alle informatie over onze PURE houten bijgebouwen.

Neem ook eens een kijkje bij onze moderne carportspoolhousesveranda’s, mobiele woonunit en tuinbergingen.

Onze moderne poolhouses zijn meer dan een praktische aanvulling die bij uw zwembad of tuin hoort. Wij overleggen met u welk ontwerp het beste voor een strakke, minimalistische look zorgt.

Moderne carport in hout

Een moderne carport in hout van Livinlodge PURE is functioneel, tijdloos en uiterst duurzaam.

Heeft u nood aan extra bergruimte, maar vindt u dat het praktische en het esthetische hand in hand moeten gaan? Dan komt u vanzelf terecht bij Livinlodge voor een tuinberging op maat.

tuinkantoor modern

Breekt u zich het hoofd over hoe u een praktische en slimme werkruimte aan uw huis kunt koppelen zonder dat u woonruimte moet inleveren?

moderne veranda en orangeries

Droomt u ervan uw woning op te waarderen met een moderne veranda in hout? Bekijk dan zeker eens de uitgebreide mogelijkheden van de Livinlodge PURE-lijn! 

moderne aanbouw in hout

Zoekt u een moderne houten aanbouw of overkapping die bij uw woning past? Dan vindt u zeker uw gading in de Livinlodge PURE-lijn.

mobiele woonunit

Heeft u nood aan een extra woonunit of bijkomende kantoorunit? Dan bent u bij Livinlodge aan het juiste adres!

houten accessoires en gevelbekleding

Als aanvulling op onze PURE houten bijgebouwen, carports, poolhouses, mantelzorgwoningen en veranda’s biedt Livinlodge allerlei accessoires voor een naadloze afwerking van uw houten bijgebouw.

Houtsoorten

De heel degelijke dragende structuur is vervaardigd in eik of douglas. Voor de gevelbekleding hebt u de keuze tussen de traditionele uitstraling van eik en de unieke look van Barnwood (massief verweerd hout, afkomstig van authentieke barns of schuren) in een brede waaier van profielen.

De heel degelijke dragende structuur is vervaardigd in douglas of (gelamineerd) vuren. Voor de gevelbekleding hebt u de keuze tussen de duurzame uitstraling van HOTwood (thermisch gemodificeerd essen en naaldhout) en de unieke look van Barnwood (massief verweerd hout, afkomstig van authentieke barns of schuren) in een brede waaier van profielen.

Gevelbekleding

Naaldhout
Hot wood
Essen
Hot wood
Barnwood

Structuur

Essen
Hot wood
Douglas
Gelamineerd vuren

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure
met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang
onze brochure in uw mailbox.

Download brochure