Eiken bijgebouw te Etten-Leur (Nederland)

Livinlodge realiseert ook projecten over de landsgrenzen heen. Zo werken we in de Nederlandse provincie Noord-Brabant samen met Brouwers Houtbouw. Voor dit project ontwierp het Nederlandse ontwerpbureau D.ROOM concepts uit Roosendaal een vrijstaande eiken terrasoverkapping op maat. Het eikenhouten bijgebouw is volledig in harmonie met de tuin van de familiewoning te Etten-Leur.

Eiken bijgebouw te Etten-Leur, Nederland

De eikenhouten constructie van dit klassieke houten bijgebouw is onbehandeld, zodat het in de loop der jaren een chique uitstraling krijgt. De binnenbetimmering is uitgevoerd in Noord-Europees naaldhout.
Het bijgebouw dient als luxe loungeruimte en is van alle gemakken voorzien: een haard, loungebank, jacuzzi, eettafel, buitenkeuken en tv. Een heerlijke buitenplek waar de eigenaars zich langere tijd kunnen vermaken en genieten van het buitenleven.

Eiken bijgebouw te Etten-Leur, Nederland

Door het plaatsen van een jacuzzi en een gemetselde open haard is het er ook in koudere periodes aangenaam vertoeven. De sfeervolle verlichting brengt vooral ’s avonds extra gezelligheid in en rond het eiken bijgebouw.

Eiken bijgebouw te Etten-Leur, Nederland

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een eiken bijgebouw. Vraag ons gerust om informatie of een offerte op maat.

Bekijk alle foto's van het eiken bijgebouw te Etten-Leur, Nederland

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Download brochure