• Moderne mobiele woonunit

Mobiele kantoor- en woonunits op maat

Heeft u nood aan een mantelzorgwoning, extra woonunit of bijkomende kantoorunit? Dan bent u bij Livinlodge aan het juiste adres! Onze luxe mobiele woonunits zijn ‘losse’ houten bijgebouwen die gemakkelijk verplaatsbaar zijn en dus heel wat mogelijkheden bieden. Dankzij hun strakke, stijlvolle look vormen ze een modern alternatief voor de saaie containers. Elke mobiele woonunit wordt bovendien op maat gemaakt en is dus uniek. Voor de kwalitatieve afwerking bieden we een breed assortiment aan stijlvolle en duurzame houten gevelbekledingen. Onze modulaire units zijn verkrijgbaar vanaf € 1400/m².
Kom gerust eens langs in onze showroom om ze te bekijken. Let wel: u kan enkel voor aankoop van mobiele units bij ons terecht, niet voor huur.

 • mobiel tuinkantoor | Livinlodge
 • mobiele woonunit - houten bijgebouwen op maat
 • mobiele woonunit
 • Mobiele woonunit Modulo
 • mobiele woonunit - houten bijgebouwen op maat
 • mobiele woonunit - houten bijgebouwen op maat
 • mobiele woonunit - houten bijgebouwen op maat
 • mobiele woonunit - houten bijgebouwen op maat
 • mobiele woonunit - houten bijgebouwen op maat
 • mobiele woonunit - houten bijgebouwen op maat
 • mantelzorgwoning in opbouw | Livinlodge
 • mantelzorgwoning | Livinlodge

Mobiele kantoorunit op maat

Livinlodge realiseert hippe mobiele kantoren op maat, die aansluiten bij het imago van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke of permanente kantooroplossing, Livinlodge maakt van uw mobiele houten bijgebouw een unieke eyecatcher door de luxueuze uitstraling van uw zaak te combineren met de compactheid van een modulaire unit. Indien u dit wenst, kunnen we onze mobiele houten bijgebouwen zelfs personaliseren met uw logo en kleuren. Ons concept van mobiele kantoren is dan ook uitermate geschikt als werfkantoor. Voor projectontwikkelaars bijvoorbeeld is het bijzonder praktisch om in de nabijheid van een lopend vastgoedproject een werfkantoor in hout te hebben. Ze kunnen er potentiële kopers in stijl ontvangen en/of werfvergaderingen houden. Zo’n uniek mobiel kantoor trekt ook meteen de aandacht van voorbijgangers.

Mobiele oplossing tijdens én na uw verbouwing

Een mobiele woonunit in hout vormt de ideale tijdelijke oplossing tijdens uw verbouwingswerken. Dit unieke alternatief voor een saaie container oogt mooi en wordt volledig op maat gerealiseerd. Zo kunnen we het houten bijgebouw inrichten als tijdelijke leefruimte of kan het dienst doen als berging om meubelen of ander materiaal te stockeren. Na uw verbouwing kan de mobiele unit makkelijk en in zijn geheel worden verplaatst, en eventueel een andere functie krijgen. Er zijn legio mogelijkheden! Zo kan uw mobiele woonunit omgebouwd worden tot een tuinkantoor, tuinatelier, tuinberging, hobby- of fitnessruimte, tuinkamer met loungehoek, buitensauna of zelfs een gastenverblijf. Of misschien geeft u nog een andere bestemming aan uw mobiel bijgebouw? Samen met onze architecten werken wij graag een oplossing op maat voor u uit. Kom gerust eens langs in onze showroom!

Mobiele woonunit als mantelzorg- of kangoeroewoning

De luxueuze mobiele woonunits in hout van Livinlodge hebben letterlijk alles ‘in huis’ om ze als mantelzorg- of kangoeroewoning te gebruiken. We luisteren naar uw verhaal en manier van leven en vertalen dit in een design op maat, een indeling die rekening houdt met alle praktische aspecten zoals aangepaste keuken, sanitair, elektriciteitsaansluitingen … en een stijlvolle afwerking die ervoor zorgt dat de mobiele woonunit volledig opgaat in de omgeving. Kortom, wij zijn de ideale partner bij het realiseren van een nieuwe, praktische thuis voor uw zorgbehoevende geliefden. De mobiele unit kan zowel aan uw huis als in uw tuin worden geplaatst. Gaat u verhuizen? Dan kan uw mobiele houten bijgebouw eenvoudig verplaatst worden naar uw nieuwe stek. Handig toch?

Of u nu kiest voor een mobiele woonunit of een mobiel kantoor van Livinlodge, wij besteden de nodige tijd en aandacht om een volwaardige woon-, werk- of relaxruimte te creëren met een aangename sfeer en in de gepaste stijl.

Meer informatie over de mogelijkheden voor mobiele kantoorunits of woonunits? Contacteer ons gerust!

Offerte aanvragenContacteer onsBel ons +32 (0)51 622 490

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

Download brochure