• Modulaire kantoorunit

Modulaire kantoor- en woonunits op maat

Heeft u nood aan een zorgwoning in uw tuin, een extra woonunit of een bijkomende kantoorunit? Dan bent u bij Livinlodge aan het juiste adres! Onze luxe modulaire woonunits zijn ‘losse’ houten bijgebouwen die gemakkelijk verplaatsbaar zijn en dus heel wat mogelijkheden bieden. Dankzij hun strakke, stijlvolle look vormen ze een modern alternatief voor de saaie containers. Elke modulaire woonunit wordt bovendien op maat gemaakt en is dus uniek. Voor de kwalitatieve afwerking bieden we een breed assortiment aan stijlvolle en duurzame houten gevelbekledingen. Onze modulaire units zijn verkrijgbaar vanaf € 1950/m². Kom gerust eens langs in onze showroom om ze te bekijken.
Let wel: u kan enkel voor aankoop van modulaire woonunits bij ons terecht, niet voor huur.

  • Modulair tuinkantoor | Livinlodge
  • Modulaire woonunit
  • Modulaire woonunit - houten bijgebouwen op maat
  • Modulaire woonunit - houten bijgebouwen op maat
  • Modulaire woonunit - houten bijgebouwen op maat
  • Modulaire woonunit - houten bijgebouwen op maat
  • mantelzorgwoning in opbouw | Livinlodge

Modulaire kantoorunit op maat

Livinlodge realiseert hippe mobiele kantoren op maat, die aansluiten bij het imago van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke of permanente kantooroplossing, Livinlodge maakt van uw mobiele houten bijgebouw een unieke eyecatcher door de luxueuze uitstraling van uw zaak te combineren met de compactheid van een modulaire unit. Indien u dit wenst, kunnen we onze modulaire houten woonunits zelfs personaliseren met uw logo en kleuren. Ons concept van mobiele kantoren is dan ook uitermate geschikt als werfkantoor. Voor projectontwikkelaars bijvoorbeeld is het bijzonder praktisch om in de nabijheid van een lopend vastgoedproject een werfkantoor in hout te hebben. Ze kunnen er potentiële kopers in stijl ontvangen en/of werfvergaderingen houden. Zo’n uniek modulair kantoor trekt ook meteen de aandacht van voorbijgangers.

Modulaire woonunit als kangoeroewoning of zorgwoning in uw tuin

De luxueuze modulaire woonunits in hout van Livinlodge hebben letterlijk alles in huis om ze als zorgwoning of kangoeroewoning te gebruiken. We luisteren naar uw verhaal en manier van leven en vertalen dit in een design op maat, een indeling die rekening houdt met alle praktische aspecten zoals aangepaste keuken, sanitair, elektriciteitsaansluitingen en een stijlvolle afwerking die ervoor zorgt dat de modulaire woonunit volledig opgaat in de omgeving. Kortom, wij zijn de ideale partner bij het realiseren van een nieuwe, praktische thuis voor uw zorgbehoevende geliefden. De modulaire unit kan zowel aan uw huis als in uw tuin worden geplaatst. Gaat u verhuizen? Dan kan uw moderne houten bijgebouw eenvoudig verplaatst worden naar uw nieuwe stek. Handig toch?

Mobiele oplossing tijdens én na uw verbouwing

Een modulaire woonunit in hout vormt de ideale tijdelijke oplossing tijdens uw verbouwingswerken. Dit unieke alternatief voor een saaie container oogt mooi en wordt volledig op maat gerealiseerd. Zo kunnen we het houten bijgebouw inrichten als tijdelijke leefruimte of kan het dienst doen als berging om meubelen of ander materiaal te stockeren. Na uw verbouwing kan de modulaire unit makkelijk en in zijn geheel worden verplaatst, en eventueel een andere functie krijgen. Er zijn legio mogelijkheden! Zo kan uw modulaire woonunit omgebouwd worden tot een tuinkantoor, tuinatelier, tuinberging, hobby- of fitnessruimte, tuinkamer met loungehoek, buitensauna of zelfs een gastenverblijf. Of misschien geeft u nog een andere bestemming aan uw modulaire woonunit? Samen met onze architecten werken wij graag een oplossing op maat voor u uit. Kom gerust eens langs in onze showroom!

Of u nu kiest voor een modulaire woonunit als kangoeroewoning of als mobiel kantoor, wij besteden de nodige tijd en aandacht om een volwaardige woon-, werk- of relaxruimte te creëren met een aangename sfeer en in de gepaste stijl.

Meer informatie over de mogelijkheden voor modulaire kantoorunits of woonunits? Contacteer ons gerust!

Offerte aanvragenContacteer onsBel ons +32 (0)51 622 490

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure