Moderne tuinkamer annex berging te Kalmthout

Deze moderne tuinkamer met geïntegreerde tuinberging vormt een verlengde van de woonkamer en geeft zo meer kwaliteit aan het buitenleven. De overkapping doet ’s zomers dienst als open terras. Dankzij de uitschuifbare glazen wanden kan de ruimte op frisse dagen volledig worden afgesloten en blijft het vrije uitzicht op de tuin behouden. De ingebouwde heatstrips in het plafond maken het dan extra aangenaam.

Moderne tuinkamer met afgesloten tuinberging

Voor het ontwerp van dit houten bijgebouw maakten we gebruik van onze handige app. De ideeën van de klant werden in zijn bijzijn vlot omgezet in een 3D-weergave en naar wens aangepast met de juiste materialen. Het horizontale Rhombusprofiel en de witte Trespa® platen geven het bijgebouw een eigentijdse uitstraling.

Overkapping met tuinberging als moderne tuinkamer

 

De verticale balken zijn net als de gevelbekleding vervaardigd uit thermisch essen en brengen als decoratief element dynamiek in het bijgebouw zonder al te overweldigend te zijn. Deze prachtige tuinkamer is ook heel comfortabel ingericht om er het hele jaar door zalig te ontspannen en gezellig samen te komen. Achter de deur in de houten wand schuilen een televisie en ijskast, ideaal voor de tieners om een leuke filmavond met vrienden te organiseren.

Tuinkamer met moderne uitstraling

Wilt u ook graag een moderne tuinkamer inrichten? Contacteer ons vrijblijvend voor een ontwerp op maat of vraag een offerte aan.

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Download brochure