Moderne tuinkamer met doorlopende tuinwand te Hertsberge

Dit moderne houten bijgebouw is zeer multifunctioneel. Naast een mooi overdekt terras en een tuinberging bevat het bijgebouw een polyvalente ruimte die vooral dienstdoet als tuinkantoor. Voor de gevelbekleding is gekozen voor HOTwood essen in wisselende breedtes. Deze verticale bekleding is ook toegepast op de aansluitende omheining, die als het ware doorloopt in de moderne tuinberging. Dit zorgt voor een uniform geheel en brengt rust in de tuin.

De moderne tuinkamer baadt in het daglicht dankzij de schuiframen die zwart gepoederlakt zijn en een prachtig uitzicht op de tuin creëren. Het interieur is volledig bekleed met wit geschilderde WAB (Wet Area Board) platen, die zijn doorgetrokken in de onderzijde van de houten terrasoverkapping.

Om maximaal comfort te garanderen in de tuinkamer en onder de terrasoverkapping is er in beide delen een heater in het plafond ingewerkt. De ingebouwde heaters vallen helemaal niet op en geven een strak resultaat. Ideaal om ook op frissere momenten van het buitenleven te genieten.

Heeft u ook interesse in een multifunctionele tuinkamer? Contacteer ons vrijblijvend voor een ontwerp of vraag een offerte op maat.

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Download brochure