Terrasoverkapping met zijwand van houten shutters te Brussegem

Deze moderne terrasoverkapping biedt zowel ‘s zomers als op aangename herfst- en lentedagen een fijne plek om ongestoord te genieten van het buitenleven. In de zijwand zijn houten shutters met beweegbare verticale lamellen geïntegreerd. Deze shutters zijn vervaardigd van thermisch essen en manueel verstelbaar in verschillende vergrendelbare posities. Gesloten houden ze de hitte van de felle zon tegen of beschermen ze tegen onaangename weersinvloeden zoals regen en wind.
De gevelbekleding van dit houten bijgebouw is opgetrokken in planchetten met tand en groef, die verticaal werden geplaatst. De voorgevel en zijgevel rechts is uitgevoerd in thermisch essen, terwijl voor de achtergevel en zijgevel links is geopteerd voor een budgetvriendelijker alternatief, namelijk thermisch naaldhout. Aan de binnenkant is de terrasoverkapping volledig bekleed met witte volkernplaten. Het geheel oogt licht, sober en tijdloos.

Wilt u graag meer informatie over onze moderne terrasoverkappingen of onze houten shutters met beweegbare lamellen? Contacteer ons of vraag een offerte op maat!

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Download brochure