Houten shutters op maat voor binnen en buiten

19/4/2022

Een houten bijgebouw of terras is tegenwoordig een verlengstuk van jouw woning en je vertoeft er het liefst zo vaak als maar kan. Met de houten shutters van Livinlodge is dit mogelijk! Onze houten shutters bieden immers de ideale oplossing om ook op hete dagen of frissere momenten optimaal te genieten van het buitenleven. 

Houten shutters op terras voor privacy en bescherming

Onze strakke, moderne shutters in hout beschermen jouw terras of houten bijgebouw tegen weersinvloeden zoals regen en wind of houden de felle hitte van de zon tegen. Maar ook binnenshuis kun je onze houten shutters perfect integreren als zonwering, raamdecoratie of roomdivider. Hoe dan ook, onze kwalitatieve houten shutters op maat zijn perfect naar wens te besturen en kennen verschillende toepassingen.

 

Moderne shutters in hout voor het terras

De shutterpanelen in hout zijn zeer praktisch om bijvoorbeeld een knusse zithoek in jouw tuin af te scheiden. Je creëert met onze outdoor shutters op maat als het ware een afgesloten ruimte, waar je in alle rust en privacy buiten kunt genieten. Verder kunnen onze houten shutters perfect geïntegreerd worden in jouw houten bijgebouw om te fel zonlicht te weren of de duur van de zomer te verlengen. Onze shutters in hout zijn ook uitermate geschikt als zijwanden voor onze strakke en modern uitgevoerde lamellendaken.

Raamshutters op maat

De stijlvolle houten shutters van Livinlodge zijn een trendy alternatief voor raamdecoratie, en dit zowel binnen als buiten. Ze hebben een strakke look, maar vormen tegelijk een sfeervolle eyecatcher voor jouw woning of in jouw houten bijgebouw. De beweegbare houten lamellen bieden fantastische mogelijkheden om te spelen met licht en creëren intimiteit wanneer je het wenst.

Onze horizontale en verticale shutters zijn voor elk type raam verkrijgbaar in diverse ecologische houtsoorten: thermisch essen, thermisch naaldhout en eiken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw specifiek project.

Shutters als buitenzonwering

Op zoek naar een ecologische oplossing om 's zomers de hitte buiten te houden? Dan ben je bij Livinlodge aan het juiste adres! Wij creëren kwalitatieve houten shutters op maat van elk raam, zodat je de zonnewarmte uit jouw woning of houten bijgebouw kunt weren en de binnentemperatuur zelfs tot 10°C koeler kunt houden. Naargelang jouw voorkeur kunnen de shutters zijwaarts schuiven of vouwen. Onze outdoor shutters getuigen stuk voor stuk van inventiviteit en zijn zowel met horizontale als verticale lamellen verkrijgbaar. 

Shutters op maat van jouw interieur

Binnenshuis of in kantoren lenen onze moderne houten shutters zich perfect als roomdivider. Je deelt er eenvoudig een ruimte mee in tweeën zonder dat een massieve scheiding onstaat. De lamellen kunnen zowel verticaal als horizontaal in het houten kader worden gemonteerd, en ook voor de bediening zijn er twee mogelijkheden: manueel of automatisch. Elke houten shutter wordt op maat gemaakt om te passen in je loft, kantoor of woning. Een echte blikvanger die jouw ruimte net dat tikkeltje extra geeft. 

We verkopen onze houten shutters via dealers. Vraag vrijblijvend onze dealerlijst aan of laat je verder inspireren in onze showroom.

Dealerlijst aanvragenContacteer onsBel ons +32 (0)51 622 490

Houten shutters als zijwand terrasoverkappingHouten shutters met automatische bedieningHouten shutters als roomdividerHouten shutters in bijgebouwHouten shutters overdekt terrasHouten raamshutters interieur

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure