• Eiken aanbouw bij klassieke villa

Houten aanbouw op maat

Maakt u plannen om uw bestaande woning of bijgebouw uit te breiden met een stijlvolle houten aanbouw? Bij Livinlodge vindt u oplossingen bij de vleet: luxe terrasoverkappingen in hout, een moderne of eiken aanbouw van bijvoorbeeld een veranda of orangerie, een houten serre, tuinkantoor, poolhouse, carport etc. Of u nu kiest voor een landelijke aanbouw of een moderne aanbouw in hout, Livinlodge is uw partner bij uitstek!

Wie houdt van een modern en strak design, valt ongetwijfeld voor de sterke troeven van onze unieke terrasoverkapping met houten lamellendak, die u perfect kunt aanbouwen aan uw bestaande woning of houten bijgebouw en eventueel kunt voorzien van een zijwand met houten shutters. Onze houten aanbouw is ook ideaal te combineren met onze houten huizen.

  • Eiken aanbouw bij klassieke villa
  • Eiken aanbouw met zwarte stalen ramen
  • Moderne houten aanbouw in zwart gebrand hout met gaanderij
  • Moderne houten aanbouw in zwart gebrand hout
  • Moderne aanbouw in gebrand hout aan woning
  • Moderne aanbouw in gebrand hout in contrast met rode gevelsteen woning
  • Interieur aanbouw met houten wand in gebrand hout

Maatwerk in houten aanbouw

Als u investeert in een luxe houten aanbouw, is het logisch dat die 100% beantwoordt aan uw persoonlijke stijl en wensen. Daarom stelt Livinlodge maatwerkoplossingen voor van a tot z. Samen met u zetten we ons rond de tafel om het mooiste ontwerp, de beste indeling en de juiste afmetingen uit te dokteren voor uw houten veranda, orangerie, tuinkantoor, terrasoverkapping, poolhouse, carport etc. Met onze 70 jaar ervaring in hout mag u op beide oren slapen. Wij garanderen een duurzame constructie, die wordt geplaatst en afgewerkt door ons professionele team. U zult versteld staan van de kwaliteit en het resultaat mag absoluut gezien worden!

Interesse in een moderne houten aanbouw of een eiken aanbouw in Engelse stijl? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragenContacteer onsBel ons +32 (0)51 622 490

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure