• Modern tuinkantoor
  • Modern tuinkantoor - houten bijgebouwen op maat

Houten tuinkantoor op maat

Bent u op zoek naar een slimme en praktische werkruimte aan huis? Dan is een luxe tuinkantoor in eikenhout of thermisch hout van Livinlodge wellicht dé oplossing voor u. Met onze stijlvolle houten tuinkantoren op maat creëert u een aangename werkplek, zonder dat u woonruimte hoeft op te offeren. U kunt onze landelijke of moderne houten tuinkantoren op maat aanbouwen aan uw woning of als losstaand bijgebouw in uw tuin plaatsen. De rustige omgeving en goede akoestiek van een houten tuinkantoor van Livinlodge leent zich trouwens ook perfect voor het bespelen van een klassiek instrument.

Eiken tuinkantoren

Onze eikenhouten tuinkantoren in Engelse stijl sluiten perfect aan bij een landelijke levensstijl en omgeving. Weloverwogen details maken het plaatje compleet: smeedijzeren ramen, Bourgondische tegelpannen, een rieten dak … Thuiswerken was nog nooit zo gezellig!

 

houten tuinkantoor in eiken Meer over Eiken tuinkantoren

Moderne tuinkantoren

In een modern houten tuinkantoor van Livinlodge kunt u in alle rust van thuis uit werken en toch uw werk en privé gescheiden houden. Met een tijdloos en strak design zet Livinlodge de puntjes op de i, zodat uw exclusieve tuinkantoor op maat naadloos in uw omgeving past.

moderne tuinkantoren - houten bijgebouwen op maat Meer over Moderne tuinkantoren

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure