• Poolhouses - Houten Bijgebouwen op maat

Luxe houten poolhouse op maat

Onze luxe houten poolhouses zijn meer dan een technische ruimte die bij uw buitenzwembad of home wellness horen. Ze bieden een oase van rust om te ontspannen na een lange werkdag. Dankzij onze unieke designs en een ontwerp op maat, vormen ze de eyecatcher in elke tuin. Zoekt u een landelijk poolhouse of eerder een modern poolhouse? Beide zijn mogelijk, al dan niet met de nodige extra’s. Zo kunnen wij u ook een poolhouse met berging of een poolhouse met overkapping aanbieden.

 

Ontdek hieronder meer over de mogelijkheden voor onze eiken en moderne poolhouses. Wilt u zich graag laten inspireren? Neem dan een kijkje bij onze realisaties of download onze gratis brochure onderaan deze pagina

Eiken poolhouses

Om in alle luxe van uw buitenzwembad of zwemvijver te genieten zorgt een eiken poolhouse in landelijke stijl voor de finishing touch. In uw cottage poolhouse op maat kunt u ligbedden plaatsen, genieten van uw jacuzzi of wellnessruimte, en zelfs een buitenhaard integreren voor extra sfeer.

eiken poolhouse Meer over Eiken poolhouses

Moderne poolhouses

Onze luxueuze houten poolhouses combineren de puurheid van hout met een tijdloos en strak design. Elk project is uniek en volledig op maat, van ontwerp tot installatie. Bovendien zorgen we ervoor dat uw exclusief houten bijgebouw naadloos tot een stijlvol geheel versmelt met uw minimalistische tuinarchitectuur.

Moderne poolhouse in zwart hout Meer over Moderne poolhouses

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure