• Houten bijgebouwen van Livinlodge op maat
  • Houten bijgebouwen van Livinlodge op maat

Over Livinlodge

Houtspecialist Carpentier presenteert Livinlodge, een exclusief merk voor houten poorten, houten shutters en houten bijgebouwen, waaronder poolhouses, tuinkamers, tuinkantoren, terrasoverkappingen, lamellendaken en carports. Carpentier Hardwood Solutions is een familiebedrijf dat boogt op 70 jaar ervaring in de houtbranche. Vakkennis en een nauwe samenwerking met toonaangevende architecten en productontwikkelaars weerspiegelt zich in de hoogwaardige kwaliteit en afwerking van onze stijlvolle en ecologische houten bijgebouwen, houten huizen en houten poorten.

Onze aanpak

De producten van Livinlodge worden volledig naar wens van de klant ontworpen. We volgen het volledige proces op de voet: van ontwerp tot levering én plaatsing. We vinden het belangrijk dat op deze manier onze expertise kan bijdragen om u een product van uitmuntende kwaliteit te leveren.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met u gaan we rond de tafel zitten om alle gewenste functionaliteiten te kunnen voorzien en alle mogelijkheden te benutten. We bekijken hoe we uw persoonlijke voorkeur in het ontwerp en de realisatie tot uiting kunnen brengen, zodat die ook perfect aanleunt bij de toepassing. Onze jarenlange ervaring, onze kennis van hout en houtconstructies, gekoppeld aan de expertise van architecten en productontwikkelaars vormen de ideale combinatie om voor u een passend ontwerp en een uiterst kwalitatieve en duurzame constructie te realiseren. We hebben een team van technische tekenaars in huis die u met plezier zullen bijstaan om uw ontwerp technisch te vertalen en onze app zorgt voor een uiterst goede visualisatie en rendering.  

Houten bijgebouwen naar eigen ontwerp

U heeft al een gepersonaliseerde schets, die u zelf heeft ontworpen of van de hand van uw eigen architect? Dankzij onze 70 jaar vakkennis kunnen we u perfect adviseren over indeling en houtgebruik. Daarbij leggen we u een prijsopgave voor en pas na uw definitieve goedkeuring starten we met het zagen en bewerken van het hout. Dit hout wordt bewust enkel geselecteerd uit de beste ecologisch verantwoorde houtsoorten. Ons PEFC-keurmerk staat er bovendien garant voor dat ons hele productieproces ecologisch verantwoord is. Daarbij maken we gebruik van innovatieve technieken, zodat we u een eindproduct van topkwaliteit kunnen verzekeren. Nadat alle onderdelen van het houten bijgebouw zijn afgewerkt, wordt het eindproduct bij u geplaatst door ons vakkundig team.

Bekijk zeker ons ruime aanbod poolhouses, tuinkamers, tuinkantoren, terrasoverkappingen, lamellendaken en houten poorten om enkele ideeën op te doen.

Heeft u vragen over de producten van Livinlodge of wilt u graag uw ontwerp aan ons voorleggen? Contacteer ons gerust!

Contacteer ons Bel ons +32 (0)51 622 490

De 5 troeven van Livinlodge

1. Design

Livinlodge werkt nauw samen met toonaangevende (tuin)architecten. Onze houten poorten en bijgebouwen blinken uit dankzij hun doordachte, minimalistische architectuur en het unieke, naadloze design van de profielen. We realiseren uw ontwerp naar wens en staan steeds garant voor een kwalitatieve afwerking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onzichtbare bevestiging van de profielen en de minimale dakranden zelfs bij grote overspanningen.

2. Ervaring

U geniet van onze 70 jaar ervaring als houtbedrijf en ons eigen plaatsingsteam met meer dan 10 jaar ervaring. Onze ervaring en onze vakkennis laten ons toe u optimaal te adviseren bij de keuze van houtsoorten, toepassingen en constructies in hout.

3. Duurzaam en milieubewust

Carpentier werkt enkel met ecologische alternatieven voor tropisch hardhout zoals eiken, thermisch essen, thermisch naaldhout en barnwood. We beschikken over een PEFC/FSC®-label en trekken de lijn van milieubewust en duurzaam ondernemen door in onze volledige bedrijfsfilosofie. Zo drogen we ons hout met gebruik van houtafval en kiezen we voor ecologische productieprocessen. Onze bekommernis om het milieu komt ook tot uiting in de ontwikkeling van onze circulaire producten. 

4. Verticale integratie

Carpentier is al drie generaties lang expert in de houtbranche. Door de verticale integratie heeft Carpentier het volledige houtproces in eigen beheer. We bieden ook talloze afwerkingsmogelijkheden aan die we in eigen atelier uitvoeren. Zo kunnen we het hout van uw bijgebouw of poort branden, borstelen of behandelen met een olie of beits naar keuze.

5. Snelle levertermijn

Carpentier heeft het volledige productieproces van Livinlodge in eigen beheer. Dit laat ons toe snelle levertermijnen te garanderen.