• Houten carport als aanbouw

Houten carport op maat

Functioneel en stijlvol, dat zijn de codewoorden voor onze stijlvolle houten carports op maat. Wilt u een enkele of dubbele carport in hout, wenst u er een tuinberging, fietsenstalling of terrasoverkapping bij, of dacht u aan een design carport met geïntegreerde zonnepanelen en oplaadpunt voor uw elektrische wagen of fiets? Waar u ook van droomt, hou u vooral niet in. Livinlodge vertaalt uw wensen en ideeën naar een luxe houten garage op maat die al uw verwachtingen overtreft. Of u nu valt voor een landelijke carport, een moderne carport of een klassieke eiken carport in Engelse stijl.

Eiken carports

Met een landelijke carport in eik van Livinlodge slaat u twee vliegen in één klap. De charmante houten constructie op maat heeft naast een praktische functie namelijk ook een stijlvolle look, die het karakter van uw woning in klassieke stijl versterkt.

eiken carport - houten bijgebouwen op maat Meer over Eiken carports

Moderne carports

Onze moderne houten carports op maat zijn te herkennen aan het unieke, tijdloze en minimalistische design. Met een moderne carport van Livinlodge creëert u dus niet alleen een extra functionele ruimte, uw carport ziet er ook nog eens mooi en strak uit. Indien gewenst, kunt u zonnepanelen integreren in het dak van uw moderne carport.

Moderne houten carport op maat Meer over Moderne carports

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure