Houten bijgebouwen

Droomt u van een luxe houten bijgebouw dat dezelfde sfeer ademt als uw woning en tuin? Dan zit u goed bij Livinlodge, de referentie voor wie op zoek is naar een stijlvol houten bijgebouw op maat. Als geen ander weten onze architecten uw persoonlijke noden en verlangens inzake stijl en functionaliteit te vertalen naar een uniek ontwerp. Of u nu houdt van een klassiek eiken bijgebouw in Engelse stijl of een modern bijgebouw met een strak design, kwaliteit en maatwerk vormen steeds de rode draad in de realisatie en afwerking van uw project. Zo krijgt u een exclusief houten bijgebouw dat uw wensen en dromen overtreft.
Neem alvast een kijkje bij onze poolhouseshouten carports, tuinkantoren, terrasoverkappingen, lamellendaken, veranda’s, orangeriestuinbergingen, houten huizenpoorten, etc.

Poolhouses - Houten Bijgebouwen op maat

Poolhouse

Onze luxe houten poolhouses zijn meer dan een technische ruimte die bij uw buitenzwembad of thuisspa horen. Ze vormen de eyecatcher in uw tuin en zorgen voor het ultieme vakantiegevoel.

Meer over Poolhouse

Klassieke carport - houten bijgebouwen op maat

Carport

Functioneel en stijlvol, dat zijn de codewoorden voor onze stijlvolle houten carports op maat.

Meer over Carport

Modern tuinkantoor - houten bijgebouwen op maat

Tuinkantoor

Bent u op zoek naar een slimme en praktische werkruimte aan huis? Dan is een luxe tuinkantoor in eikenhout van Livinlodge wellicht dé oplossing voor u.

Meer over Tuinkantoor

Lamellendak & terrasoverkapping

Terrasoverkapping & lamellendak

Met een luxe terrasoverkapping op maat kunt u het hele jaar door van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van uw terras.

Meer over Terrasoverkapping & lamellendak

Moderne tuinberging - houten bijgebouwen op maat

Tuinberging

Heeft u nood aan extra bergruimte en vindt u dat het praktische en het esthetische hand in hand moeten gaan? Dan komt u vanzelf bij Livinlodge terecht voor een luxe houten tuinberging.

Meer over Tuinberging

Aanbouw

Maakt u plannen om uw bestaande woning of bijgebouw uit te breiden met een stijlvolle houten aanbouw?

Meer over Aanbouw

Moderne veranda - houten bijgebouw op maat

Veranda & orangerie

Op zoek naar een moderne veranda in hout, een stijlvolle orangerie of een eiken veranda in landelijke stijl voor uw bestaande of nieuw te bouwen woning?

Meer over Veranda & orangerie

Mobiele woonunit in hout

Mobiele woonunits

Heeft u nood aan een mantelzorgwoning, extra woonunit of bijkomende kantoorunit? Dan bent u bij Livinlodge aan het juiste adres!

Meer over Mobiele woonunits

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

Download brochure