Ongestoord thuiswerken? Kies voor een tuinkantoor in uw eigen tuin!

14/5/2020

Tuinkantoren zijn ‘hot’ in deze uitdagende tijden. De coronacrisis heeft thuiswerk noodgedwongen gestimuleerd en het ziet ernaar uit dat dit een blijvende trend wordt. Met een eigen tuinkantoor creëert u een rustige en aangename werkplek en bewaart u de nodige ruimte tussen werk en privé.

Houten tuinkantoor met bijhorend terras

Thuiswerken anno 2020

Technologisch gezien is thuiswerken anno 2020 geen enkel probleem meer. Online vergaderen blijkt bijzonder handig en de gewonnen tijd kunt u wijden aan andere zaken. De grote vraag blijft evenwel of de thuisomgeving hiervoor aangepast is. Wie niet gewoon is van thuis te werken, heeft meestal geen extra ruimte voorzien in zijn woning. Vooral gezinnen met kinderen hebben nochtans nood aan een rustige en aangename werkplek. In een houten tuinkantoor kunt u in alle rust van thuis uit werken en toch uw werk en privé gescheiden houden.

Een tuinkantoor op maat van uw behoefte

De tuinkantoren van Livinlodge worden in samenspraak met de klant volledig op maat ontworpen en vervaardigd uit kwalitatieve ecologische houtsoorten, die zorgen voor een lange levensduur van uw bijgebouw. Kiest u voor een landelijk tuinkantoor in eik als aanbouw of een modern houten tuinkantoor dat achter in uw tuin mooi opgaat in de natuur? Onze houtspecialisten zorgen ervoor dat uw houten bijgebouw naadloos aansluit op de omgeving en uw bestaande woning.

Verder helpen we u graag om de gewenste faciliteiten in uw tuinkantoor te integreren: elektriciteit, internetaansluiting met wifi, sanitaire voorzieningen, verwarming … Daarnaast kunnen we de ramen voorzien van onze prachtige houten shutters. Deze laten u toe om de lichtinval in uw kantoor perfect te regelen en fungeren bovendien als zonwering. Ook andere functionaliteiten kunnen toegevoegd worden: een bijkomend terras met een lamellendak, een tuinberging of een houten carport.

Voordelen van een tuinkantoor in hout

Met een tuinkantoor op maat kunt u in alle rust werken in uw vertrouwde omgeving met zicht op de eigen tuin. Zo ontsnapt u aan de dagelijkse verkeersdrukte en kunt u ’s avonds gewoon de deur achter u dichttrekken. Bovendien is het in een houten tuinkantoor altijd aangenaam vertoeven. Hout  ademt nu eenmaal gezelligheid en klasse uit.

Naargelang de behoefte kan uw tuinkantoor perfect een andere functie krijgen en als hobbyruimte of ander houten bijgebouw dienen. Een tuinkantoor is dus een investering in uw eigen comfort!

Interesse in een tuinkantoor op maat? Contacteer ons vrijblijvend. We bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Houten tuinkantoor met bijhorend terras

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure