Lounge met lamellendak van Livinlodge: luxueus genieten onder de blote hemel

11/7/2018

Heeft u ooit uw bed gewoon naar buiten willen verplaatsen, zodat u onder de sterren kon slapen? Of zodat u kon doen alsof u aan het kamperen was zonder op de grond te moeten slapen? Ontwerper Mathias De Ferm heeft voor Livinlodge een speciale houten constructie ontworpen waar u precies dat kunt doen en nog zoveel meer.

Lounge met lamellendak van Livinlodge

Met de Lounge presenteert Livinlodge opnieuw met trots een innovatieve outdoor oplossing volledig vervaardigd uit ecologisch hout. Het elegante, minimalistische geheel balanceert tussen gebouw en meubel en combineert functionaliteit met esthetiek. In feite gaat het om een hedendaagse variant op een outdoor hemelbed met een design lamellendak in hout. Een luxueus concept waarin u met familie, vrienden of helemaal alleen in alle comfort van het buitenleven kunt genieten en volledig tot rust komt. Heerlijk ontspannen, luieren, mediteren, een goed boek lezen …

Mini-versie van ons houten lamellendak 

In de Lounge passen we onze techniek van beweegbare houten lamellen toe, die u ook terugvindt in onze stijlvolle terrasoverkappingen met lamellendak. Hier gaat het weliswaar om een kleinere structuur, maar het principe blijft hetzelfde: u bepaalt zelf de sfeer door te spelen met licht en schaduw. Door te variëren met de stand van de lamellen beslist u tevens of u de zon op uw snoet laat stralen of liever in de schaduw zit. Verder geeft het lamellendak een verluchtend effect. Bijkomend voordeel is dat de lamellen de hitte niet vasthouden en het dus zelfs op hete zomerdagen een aangename plek blijft om te vertoeven.

Bovendien bestaat de optie om wanden met horizontale of verticale lamellen in hout toe te voegen. Onze strakke houten shutters bieden bescherming tegen wind en creëren privacy wanneer u het wenst.

Ecologische materiaalkeuze

Het frame en het lamellendak bestaan standaard volledig uit HOTwood essen, maar zijn op aanvraag ook verkrijgbaar in andere ecologische houtsoorten. Om een zo puur mogelijk resultaat te krijgen zijn de bevestigingen mooi weggewerkt. De duurzame zitting is geïnspireerd op een trampoline en kunt u eventueel aanvullen met comfortabele en onderhoudsvriendelijke outdoor kussens. 

Privé of op het strand

Onze exclusieve Lounge biedt plaats aan maximaal 6 personen en oogt mooi in elk type tuin. Daarnaast vormt dit prachtige outdoor lounge-concept een echte eyecatcher aan de rand van het zwembad of op het strand van een hotel. Hoe dan ook, onze Lounge met lamellendak schreeuwt gewoon om ontspanning en geeft u een instant vakantiegevoel! 

Bekijk  meer mogelijkheden met onze lamellendaken of houten shutters op maat.

Lounge met lamellendak van Livinlodge

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure