Rechts van de kerk en Livinlodge bundelen krachten in Tielt

22/2/2018

In de januari-editie van Home & Trends verscheen een uitgebreid en mooi artikel over de samenwerking tussen Livinlodge en Rechts van de kerk bij de realisatie van een moderne poolhouse bij de zwemvijver van een privéwoning te Tielt. We creëerden er samen een unieke outdoor leefruimte die uitnodigt tot relaxen.

Livinlodge en Rechts van de kerk

Als specialist in houten bijgebouwen op maat kreeg Livinlodge de eer om een design poolhouse met bijpassende tuinwand te ontwerpen en te plaatsen. Voor beide houten constructies combineerden we de puurheid van hout met een minimalistisch design dat naadloos aansluit bij de strakke zwemvijver en tuin. De verticale gevelbekleding van de poolhouse is uitgevoerd in HOTwood essen, een duurzame houtsoort die mooi egaal gaat vergrijzen en qua kleur mooi harmonieert met het black oak-barcodeprofiel van de tuinwand en de achterste binnenwand van de houten poolhouse. Op de hoek werden verzonken schuiframen voorzien die een maximaal zicht bieden op de tuin en de zwemvijver. Het totaalplaatje oogt elegant en strak, en biedt de nodige beschutting tegen de wind.

Outdoor designspecialist Rechts van de kerk uit Meigem mocht de aankleding en inrichting van de poolhouse en het terras voor zijn rekening nemen. Er werd gekozen voor buitenmeubelen van topmerken die perfect matchen met de minimalistische tuinarchitectuur: de Illum tafel en Neutra armstoelen van Tribù en de Mbrace loungestoel met voetenbank van Dedon. Stuk voor stuk elegante en comfortabele meubelen die opvallen door hun soberheid. De ton-sur-toncombinatie van de tafel en stoelen in wengé met de wand in black oak heeft een rustgevend effect en combineert mooi met de accentkleur van de prachtige Mbrace loungestoelen.

Dankzij onze complementaire samenwerking hebben we dit project in Tielt met succes van a tot z weten te realiseren. Het gezin is erg enthousiast over het resultaat en heeft de voorbije zomer al van heel wat mooie buitenmomenten kunnen genieten. Nu is het winter en doet de poolhouse dienst als opslagruimte voor het hoogstaand tuinmeubilair.

Uw eigen buitenplek binnen handbereik

Livinlodge en Rechts van de kerk zitten duidelijk op dezelfde golflengte, wat uiteraard een grote meerwaarde kan betekenen voor de klant. Bovendien hebben we dezelfde missie: mensen inspireren om in hun tuin een plek te creëren waar ze zich voor tweehonderd procent in kunnen vinden en alleen of in gezelschap kunnen genieten van ontspannen momenten. Dat kan een design poolhouse met loungezetels bij het zwembad of de zwemvijver zijn zoals in Tielt, maar ook een exclusieve houten veranda, een knusse loungehoek in de tuin onder een lamellendak of afgesloten met stijlvolle houten shutters … Er zijn tal van mogelijkheden op maat van ieders smaak en wensen.

Meer inspiratie?

Neem een kijkje bij onze realisaties of maak een afspraak in onze showroom waar wij graag de opties voor uw persoonlijk project bespreken. Voor de inrichting van uw buitenruimte raden wij u aan een bezoek te brengen aan de tot in de puntjes verzorgde showroom van Rechts van de kerk in Meigem (Deinze). U vindt er een mooi aanbod outdoor designmeubilair.

Lees hier het artikel van Home & Trends

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure