Eiken poolhouse met moderne toets te Meulebeke

Deze eiken poolhouse met moderne toets naar ontwerp van Stef Claes is een streling voor het oog. De volledige constructie en het dakbeschot zijn in eiken uitgevoerd. De wanden, binnen en buiten, bestaan uit een combinatie van eiken en blauwe steen. Het blauwgrijs van de hoge plint contrasteert mooi met de kleur van het hout en geeft de poolhouse extra karakter. De tuinwand, eveneens in eiken en blauwe steen, maakt het totaalplaatje af en zorgt voor de nodige privacy en beschutting aan de rand van het zwembad.

Eiken poolhouse met moderne toets te Meulebeke

 

De grote glaspartijen die volledig open kunnen, voegen een strakke toets toe aan de eiken poolhouse. Ze laten de ruimte met de lange tafel baden in het licht en bieden een schitterend zicht op de tuin en het zwembad. Op frissere dagen zorgt het haardvuur voor extra warmte en sfeer. Een uniek kader om gezellig te tafelen met vrienden en familie of om te vergaderen.

Eiken poolhouse met moderne toets te Meulebeke

Aan de achterzijde zijn er net onder de nok over de volledige breedte van het houten bijgebouw ramen aangebracht in een horizontale strook. Zo valt er ook natuurlijk licht binnen in de bergruimte achter het haardvuur. Deze bovenlichten zijn voorzien van houten shutters met beweegbare lamellen, zodat de lichtinval perfect te regelen valt.

Eiken poolhouse met moderne toets te Meulebeke

Wenst u ook een eiken poolhouse in uw tuin? Neem contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om samen uw droompoolhouse te ontwerpen!

Bekijk alle foto's van het eiken poolhouse met moderne toets te Meulebeke

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure