• Tuinkamer in landelijke stijl
  • Tuinkamer in landelijke stijl

Houten tuinkamer in landelijke stijl

Onze landelijke tuinkamers bieden een extra ruimte in de tuin om te werken, te leven of te ontspannen. Sfeervolle details zoals oude Bourgondische tegelpannen, smeedijzeren ramen, koperen goten, stijlvolle buitenverlichting en een open haard geven uw tuinkamer in eikenhout extra allure en verrijken uw tuin in landelijke stijl. Een ideale plek om het hele jaar door zalig in uw tuin te vertoeven, zonder de nadelen van het kille weer!

  • Landelijke tuinkamer met smeedijzer ramen
  • Landelijke tuinkamer

Landelijke tuinkamer op maat

Een houten tuinkamer in landelijke stijl kan als vrijstaand houten bijgebouw in de tuin staan of tegen de woning of een bestaand bijgebouw worden aangebouwd. Livinlodge ontwerpt en realiseert uw houten tuinkamer op maat, en zet samen met u uw droom om in realiteit. Ons professionele team vakmensen zorgt voor een onberispelijke plaatsing van de tuinkamer in eikenhout bij u thuis. 

Extra leef- en woonruimte in de tuin

Een landelijke tuinkamer is een ideale locatie om samen met vrienden aan te schuiven aan een grote tafel voor een heerlijk diner of een leuke barbecue, in uw eentje te genieten van een kopje koffie of thee bij een goed boek, of in alle rust van thuis uit te werken of te studeren. Het buitengevoel zorgt voor extra charme in uw tuinkamer, en dit zelfs op regendagen. U zit lekker beschut en hoeft zich van de regen en kou niks aan te trekken. Met een open haard maakt u het extra gezellig!

Interesse in een landelijke tuinkamer? Contacteer Livinlodge voor meer informatie!

Offerte aanvragenContacteer onsBel ons +32 (0)51 622 490

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure