Houten bijgebouwen

Droomt u van een luxe houten bijgebouw dat dezelfde sfeer ademt als uw woning en tuin? Dan zit u goed bij Livinlodge, de referentie voor wie op zoek is naar een stijlvol houten bijgebouw op maat. Als geen ander weten onze architecten uw persoonlijke noden en verlangens inzake stijl en functionaliteit te vertalen naar een uniek ontwerp. Of u nu houdt van een klassiek eiken bijgebouw in Engelse stijl of een modern bijgebouw met een strak design, kwaliteit en maatwerk vormen steeds de rode draad in de realisatie en afwerking van uw project. Elk detail is belangrijk en draagt bij tot een stijlvol geheel. 

Bij eiken bijgebouwen zorgen oude Bourgondische tegelpannen, koperen goten en smeedijzeren ramen voor extra allure. Maar ook een rieten dak doet een eiken bijgebouw alle eer aan. Als houtspecialist kunnen we voor de binnenafwerking eiken spanten voorzien en eventueel een haard integreren. Zo maken we het plaatje compleet en krijgt u een exclusief eikenhouten bijgebouw dat uw dromen overtreft.

Houdt u het liever strak en modern? Ga dan voor een plat dak en grote glaspartijen met slanke, elegante profielen in combinatie met een design gevelbekleding in hout. Uniek bij Livinlodge zijn de ultrafijne dakranden die meteen een luxueuze uitstraling geven aan uw moderne bijgebouw. Ook voor het interieur bieden wij heel wat opties. Vraag ons gerust om advies.

Met een houten bijgebouw in de tuin creëert u een aangename plek die u een eigen invulling kunt geven. Laat u hier alvast inspireren door onze verschillende soorten houten bijgebouwen: poolhouses, tuinkantoren, tuinkamers, aanbouw, terrasoverkappingen en lamellendaken, carports en tuinbergingen. Neem gerust ook een kijkje bij onze houten huizen, houten poorten, houten shutters etc.

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure