Comfortabele moderne poolhouse te Keerbergen

Voor deze moderne poolhouse lieten de eigenaars zich inspireren door vrienden, die zeer tevreden zijn over hun ervaring met Livinlodge by Carpentier. Op enkele details na maakten ze vrijwel dezelfde keuzes voor de realisatie van hun houten bijgebouw, dat van alle comfort is voorzien. De twee glazen wanden met harmonicadeuren kunnen volledig openschuiven om binnen en buiten volledig in elkaar te laten overlopen, terwijl de mooi ingewerkte heatstrips en de airco voor de nodige verwarming of koeling zorgen als de ramen gesloten blijven.

Houten poolhouse met sliding glass

Voor de inrichting van het poolhouse werkten we samen met feelathome. Met teak buitenmeubilair en zachte tinten van zand en beige creëerden zij de ultieme loungeplek om heerlijk te relaxen en gezellig samen aan tafel te schuiven. Zelfs het abstracte schilderij dat in de poolhouse hangt, werd op maat gemaakt door kunstenares Sabine Maes. Het gezin voelt zich hier als het ware op vakantie in eigen tuin.

Interieur moderne poolhouse in zachte tinten met warme accenten

Het tijdloze kleurenpalet aangevuld met warme accessoires in terracotta, amber en zacht koraal vormt een stijlvol geheel met de houten gevelbekleding in zwart gebrand essen die onzichtbaar werd bevestigd. Dit mooie plaatje komt extra tot uiting in het gezellige zithoekje voor de zwarte wand van de tuinberging, die naadloos aansluit op het poolhouse.

Gezellige zithoek voor zwarte wand poolhouse

Wilt u ook een moderne poolhouse in uw tuin? Contacteer ons vrijblijvend of vraag een offerte op maat.

Bekijk alle foto's van de comfortabele moderne poolhouse te Keerbergen

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure