Eiken poolhouse met eigentijds design te Wortegem-Petegem

De opbouw van deze unieke poolhouse bestaat uit een stijlvolle combinatie van robuuste eiken balken en elegante stalen raampartijen, die panoramische vergezichten tonen op de omgeving. Deze materialen versterken elkaar onderling en komen nog meer tot hun recht dankzij de wand in thermisch naaldhout met zwarte afwerking, die we ook in de tuinberging terugvinden. Een bijzonder trio dat het houten bijgebouw een strakke landelijke uitstraling geeft. 

Landelijke poolhouse met moderne uitstraling

Ook binnen overheerst deze stijlvolle combinatie: het prachtige eiken plafond en de zwarte wand in thermisch naaldhout dompelen het bijgebouw onder in een comfortabele en warme sfeer. Als interieurstyliste zorgde de eigenaresse, Géraldine Delvoye, zelf voor de aankleding van het eigentijdse interieur. Een plek waar men zich meteen helemaal thuis voelt.   

Interieur eiken poolhouse

 

Het eiken poolhouse doet dienst als extra leefruimte en is uitgerust met een keuken. Voor frissere dagen of kille avonden is er in het bijgebouw een open haard voorzien. De hoge bartafel is eenvoudig om te bouwen tot een lage eettafel, ideaal voor een diner in de winter. De perfecte buitenruimte voor vele momenten van ontspanning en plezier.

Eiken poolhouse met eigentijds design

Wilt u ook graag een eiken poolhouse in uw tuin? Contacteer ons vrijblijvend of vraag een offerte op maat.

Bekijk alle foto's van het eiken poolhouse met eigentijds design te Wortegem-Petegem

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure