Luxe houten bijgebouw in barnwood te Londerzeel

Gelegen te midden van weelderig groen en een prachtig weids landschap, biedt dit luxe bijgebouw een oase van rust en sereniteit. Het minimalistische design en de strakke lijnen zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan de tuin die niet erg opvalt. Het bijgebouw, interieur én de omgeving ademen overigens eenheid uit.

Luxe bijgebouw met minimalistisch design

Ontworpen als gastenverblijf met twee slaapkamers die uitkijken op de tuin, is het moderne houten bijgebouw een pareltje van vakmanschap en creativiteit. Dankzij de grote ramen tot aan de grond vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Zelfs als de glazen deuren gesloten zijn, blijft er verbinding met buiten en kunnen de gasten na het ontwaken direct genieten van het uitzicht.

Houten bijgebouw als gastenverblijf

Door de combinatie van barnwood gevelbekleding en grote glaspartijen met elegante zwarte profielen gaat het houten bijgebouw heel subtiel op in de omgeving. Binnenin het buitenverblijf harmonieert ons barnwood prachtig met het minimalistische interieur en zorgt het voor een warme sfeer. Een buitengewone plek om te overnachten.

Barnwood in interieur en exterieur zorgt voor warme sfeer

Denkt u er ook aan een extra slaapkamer, een apart tuinkantoor of een gezellige tuinkamer op te trekken in uw tuin? Contacteer ons vrijblijvend.

Bekijk alle foto's van het luxe houten bijgebouw in barnwood te Londerzeel

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure