Luxe poolhouse met moderne uitstraling te Aartselaar

Deze luxueuze moderne poolhouse zorgt voor een instant vakantiegevoel en creëert als het ware een buitenverblijf in eigen tuin. Naast een mooie loungeruimte met een low dining set van Piet Boon, beschikt het prachtige houten bijgebouw over een kleine keuken met houtskooloven, een berging en een toilet. Hiermee ontwierp architecte en interieurarchitecte Lieselotte Crijns een ideale plek om tijd te nemen voor elkaar, rustig te tafelen en gezellig samen te zitten.

Luxueuze moderne poolhouse

Minimalistische glaspartijen met ultraslanke profielen in steellook zorgen voor de nodige openheid en behouden de doorkijk vanuit de woning, doorheen het poolhouse, naar de ganse tuin. Door de verzonken schuiframen die mooi in de vloer zijn ingewerkt, gaan binnen en buiten grenzeloos in elkaar over. Om dit gevoel extra te versterken loopt ook de houten gevelbekleding door in het interieur.

Poolhouse met minimalistische schuiframen

 

De houten bekleding van het bijgebouw is uitgevoerd in kwalitatief thermisch essen, dat onbehandeld na verloop van tijd op natuurlijke wijze gaat vergrijzen. Om in het interieur een gelijkmatige grijze kleur te krijgen met de buitenschil, werd de wandbekleding in ons atelier voorvergrijsd. De warme uitstraling van het hout is gecombineerd met de eigentijdse betonlook van Mortex dat werd toegepast op de wanden, de vloer en het aanrecht. Dit duurzame en waterdichte materiaal is bijzonder handig voor een hedendaagse poolhouse. Je kan er zo met natte voeten binnenlopen.

Moderne poolhouse met luxe uitvoering

Wenst u ook een moderne poolhouse in uw tuin? Neem contact met ons op! Wij kijken er naar uit om samen uw droompoolhouse te ontwerpen!

Bekijk alle foto's van de luxe poolhouse met moderne uitstraling te Aartselaar

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure