Modern tuinkantoor in regio Gent

Dit houten bijgebouw doet dienst als tuinkantoor en vergaderruimte, en vormt een inspirerende thuiswerkplek midden in een oase van groen. Door het contrast tussen de zwarttint van de verticale gevelbekleding en de witte Trespa®-platen in het interieur komt het moderne tuinkantoor in deze omgeving mooi tot zijn recht.

Modern tuinkantoor in regio Gent | Livinlodge

De grote glaspartijen met minimaal profiel, ook wel minimal windows genaamd, zorgen voor een onbeperkte lichtinval. Ze bieden een vrij uitzicht op de tuin en kunnen volledig openschuiven. Dit bijgebouw creëert dus een zeer aangename setting tijdens een periode waarin we op thuiswerk zijn aangewezen. Ook als moderne poolhouse of ontvangstruimte voor vrienden of familie is dit een uitgelezen plek.

Modern tuinkantoor in regio Gent | Livinlodge

De aanpalende tuinberging oogt als een strakke wand en is net als het houten tuinkantoor vervaardigd uit HOTwood essen met een zwarte afwerking. De dubbele deur is mooi in de zijgevel geïntegreerd. Door de moderne tuinberging op deze manier te plaatsen ontstaat er beschutting op het terras, die het comfort alleen maar verhoogt.

Modern tuinkantoor in regio Gent | Livinlodge

Wilt u ook graag een modern tuinkantoor in uw tuin? Contacteer ons vrijblijvend of vraag een offerte op maat.

Bekijk alle foto's van het moderne tuinkantoor in regio Gent

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure