Moderne aanbouw in houtskelet met gebrand hout te Kortrijk

De aanbouw in houtskelet aan deze oude hoevewoning is aan de buitenzijde bekleed met gebrand thermisch essenhout. De zwarte kleur van het hout contrasteert mooi met de rode gevelsteen van de bestaande gebouwen, die tot een geheel zijn samengevoegd dankzij de uitbreiding met deze moderne aanbouw in houtskelet.

Moderne aanbouw in houtskelet bekleed met gebrand hout

Het gebrand hout is ook toegepast in het interieur en straalt luxe uit. Door de combinatie met wit krijgt de ruimte een strak uiterlijk, terwijl de accessoires in de accentkleur okergeel een warme uitstraling creëren. De grote glaspartijen in deze moderne aanbouw zorgen voor een optimaal contact met buiten en een open zicht op de natuur.

Zwart-wit interieur met gebrand hout en kleuraccenten in okergeel

De aanbouw is de plek geworden waar een groot deel van het dagelijks leven zich afspeelt. Het is een heerlijke plek om te koken, eten en gezellig samen te zijn. De terrasoverkapping die deel uitmaakt van de aanbouw, nodigt dan weer uit om volop van het buitenleven te genieten. Ook hier duikt trouwens weer het strakke zwart-wit op.

Witte houten tafel onder zwarte terrasoverkapping in gebrand hout

 

Bij de renovatie van de hoeve zijn de poortopeningen van de schuur verbouwd tot grote ramen die iets dieper liggen en heel wat licht brengen in het oude deel van de boerderij. Hier vinden we ook het gebrand hout van de moderne aanbouw terug. Samen met de steellook ramen geeft deze zwarte houten gevelbekleding een strakke en elegante uitstraling aan de traditionele gebouwen. Dat maakt het totaalplaatje perfect.

Architect: Veerle Decraene (V-Architect), Kortrijk

Gerenoveerde hoeve met steellook ramen en gebrand hout voor moderne uitstraling

Wenst u een houten aanbouw of bijgebouw op maat? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure