Moderne poolhouse met tuinwand te Tielt

Deze minimalistische moderne poolhouse ligt letterlijk aan de zwemvijver en nodigt uit tot relaxen. De verzonken schuiframen op de hoek bieden een maximaal zicht. Samen met de doorgetrokken betonvloer zorgen ze bovendien voor een naadloze overgang tussen de binnen- en buitenruimte. De bijpassende tuinwand maakt het totaalplaatje compleet en vormt een ideale beschutting tegen de wind. Net als de achterwand van de poolhouse is deze opgetrokken uit black oak. Qua kleur harmonieert deze houtsoort perfect met de gevelbekleding in thermisch essen. ’s Winters doet de poolhouse dienst als opslagruimte voor de tuinmeubelen.

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

Download brochure