Stijlvolle eiken poolhouse met rieten dak te Roeselare

Tafelen, loungen, luieren, wegdromen met een boek bij de hand… Dit eiken poolhouse is zoveel meer dan een plek om op adem te komen na een verkwikkende duik. Naast een gezellige eetruimte met een toog en keuken omvat dit houten bijgebouw een wellnessgedeelte met sauna en badkamer. Ook de technische ruimte van het zwembad is in het poolhouse ondergebracht.

Luxe eiken poolhouse

De speciale constructie van de eiken spanten doet het luxe poolhouse hoger lijken, waardoor het interieur van dit klassieke bijgebouw een ruimtelijk karakter krijgt. De grote zwarte stalen ramen creëren openheid en halen de omgeving naar binnen. Dit alles maakt het extra gezellig om hier het hele jaar door samen met familie en vrienden te genieten en te ontspannen.

Klassieke poolhouse met rieten dak en zwarte stalen ramen

De omheining met een geïntegreerd tuinpoortje is net als het poolhouse vervaardigd uit eiken en verfijnd afgewerkt. Zo komen in het deurbeslag dezelfde zwarte accenten terug. Dit zorgt ervoor dat er een mooi harmonieus geheel ontstaat, wat rust brengt in de tuin.

Eiken poolhouse en omheining

Wenst u ook een eiken poolhouse in uw tuin? Neem contact met ons op! Wij kijken er naar uit om samen uw droompoolhouse te ontwerpen!

Bekijk alle foto's van de stijlvolle eiken poolhouse met rieten dak te Roeselare

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure