• Zonnecarport

Carports met zonnepanelen

De duurzame zonnecarports van Livinlodge getuigen van een fraai en strak design, met zonnepanelen als dakbedekking.

  • Zonnecarport
  • Zonnecarport
  • Zonnecarport
  • Zonnecarport

Zonnecarport op maat

Net als alle andere moderne carports van Livinlodge getuigen onze exclusieve eikenhouten zonnecarports van een fraai en strak design, met zonnepanelen als dakbedekking. Voor de gevelbekleding van uw carport met zonnepanelen bieden we een ruime waaier aan stijlvolle profielen in ecologische houtsoorten. Het duurzame hout straalt ontzettend veel warmte uit en harmonieert mooi met de matzwarte fotovoltaïsche panelen. Deze worden op een esthetische manier geïntegreerd in een hellend dak, dat idealiter naar het zuiden gericht is.

Het unieke aan een zonnecarport van Livinlodge is dat de zonnepanelen zelf het dak vormen. Ze zijn dus dragende structuur en dakbedekking in één. Dat maakt dat dit type houten bijgebouw geen extra dakbedekking meer nodig heeft. Deze geïntegreerde aanpak zorgt er bovendien voor dat uw carport er elegant uitziet en een meerwaarde geeft aan uw woning.

Het concept van een zonnecarport is ideaal wanneer het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw woning niet mogelijk is of door u als storend wordt ervaren.

Heeft u een elektrische of hybride wagen, dan is een carport met zonnepanelen van Livinlodge zeker een voortreffelijke oplossing. De zonnepanelen fungeren als dak en wekken groene energie op, terwijl ze uw voertuig beschermen tegen zon, regen en gure weersomstandigheden. Onze design zonnecarport biedt u dus een dubbel voordeel. Naast de duurzame eikenhouten constructie kunnen we ook de aansluiting op het elektriciteitsnetwerk en een oplaadpunt voorzien, zodat u de batterijen van uw elektrische wagen of fiets gratis en groen thuis kunt opladen met uw eigen opgewekte energie. Op die manier verdient uw carport zichzelf in enkele jaren volledig terug.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een aanbouwcarport of een vrijstaande carport, Livinlodge ontwerpt met plezier een carport met zonnepanelen die voldoet aan uw wensen en past bij de stijl van uw woning. Een zonnecarport in combinatie met een tuinberging, fietsenberging, terrasoverkapping of lamellendak behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Unieke kenmerken van een duurzame carport met zonnepanelen van livinlodge

  • Een strak design met warme uitstraling, in harmonie met uw woning en omgeving.
  • De zonnepanelen vormen het dak, waardoor u bespaart op de dakstructuur
  • De zonnepanelen dragen bij tot het energiepeil van uw woning
  • U kunt zelf instaan voor uw eigen stroomvoorziening en dus gratis en groen uw elektrische wagen of fiets opladen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte voor zonnecarports op maat.

Offerte aanvragenContacteer onsBel ons +32 (0)51 622 490

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Download brochure