• Minimalistische woning met aangebouwd houten lamellendak

Moderne overkapping of lamellendaken

Maak uw terras het hele jaar door bruikbaar met een moderne terrasoverkapping. Onze hedendaagse overkappingen zijn geschikt als zonwering, maar bieden ook bescherming tegen die frisse lentebries of zachte regenbui in de tussenseizoenen.

 • Houten lamellendak aangebouwd aan moderne woning
 • Houten lamellendak aangebouwd aan woning
 • Gesloten lamellendak in hout
 • Vrijstaand houten lamellendak
 • Beweegbare houten lamellen in pergola
 • Vrijstaand houten lamellendak in tuin
 • Moderne terrasoverkapping naast tuinberging
 • Moderne terrasoverkapping
 • Moderne terrasoverkapping aan huis als zonwering

Vrijstaand of in aanbouw

Onze overkappingen zijn beschikbaar in tal van opties. Een moderne terrasoverkapping aan huis kan perfect als aanbouw bij uw woning. Ook onze lamellendaken kunnen aangebouwd worden. 

Ligt uw terras wat verder in de tuin? Dan is een vrijstaand lamellendak of een houten pergola met lamellendak de ideale oplossing.

 

Terrasoverkapping met houten lamellendak als zonwering

Een moderne terrasoverkapping van Livinlodge biedt een unieke en ecologische oplossing voor zonwering in uw tuin of op uw terras. Het minimalistische design van het houten lamellendak oogt strak en tijdloos. De beweegbare horizontale lamellen in het dak bestaan volledig uit thermisch essenhout (HOTwood) en de aluminium bovenkant zorgt voor een optimale werking. Wist u trouwens dat we de enige speler op de markt zijn met lamellendaken waarin u enkel houten onderdelen ziet en geen kunststof? Een unieke troef die de houten terrasoverkapping met (gemotoriseerd) lamellendak een warme en authentieke uitstraling geeft.

Lamellendak op maat
Livinlodge realiseert maatwerk dat perfect is afgewerkt en volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen en noden. Zo kunt u ons stijlvolle lamellendak in HOTwood integreren in uw moderne bijgebouw of aanbouwen aan uw woning. Deze kwaliteitsvolle constructie functioneert ook perfect als alleenstaande houten pergola. Vraag ons gerust om advies. Onze ontwerpers werken met plezier een concept op maat voor u uit.

Een comfortabel lamellendak, bruikbaar bij elk weertype
Met een lamellendak van Livinlodge geniet u optimaal van het buitenleven. Door te spelen met de stand van de lamellen kunt u in alle weersomstandigheden buiten zitten. Met een druk op de afstandsbediening zijn de lamellen eenvoudig te besturen. Ook de koppeling met een domoticasysteem is mogelijk. Volledig gesloten beschermen de beweegbare lamellen u tegen felle zon en regen. Open laten ze een heerlijk briesje door of zorgen ze voor een mooie lichtinval.

 

Extra accessoires voor lamellendak op maat

Livinlodge biedt tal van accessoires om uw gepersonaliseerde lamellendak nog comfortabeler te maken:

 • Om de duur van uw zomer te verlengen, kunt u opteren voor één of meerdere gesloten zijwanden. Bij gesloten zijwanden kunt u bovendien kiezen voor houten shutters met verticale of horizontale lamellen, die je manueel of automatisch kan bedienen. Hoe dan ook, de mechaniek wordt altijd mooi in het houten kader ingewerkt. Deze moderne shutters kunnen ook als los element in uw tuin of voor de vensters van uw woning of houten bijgebouw worden geplaatst. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van onze outdoor shutters.

 • ​Wij kunnen uw houten lamellendak of overkapping ook voorzien van sfeerverlichting en regen- en/of windsensoren installeren. Voor een ultiem vakantiegevoel bij u thuis, het hele jaar door!

Wilt u meer weten over de unieke eigenschappen en voordelen van onze lamellendaken?

Offerte aanvragenContacteer onsBel ons +32 (0)51 622 490

Zoekt u eerder een landelijke terrasoverkapping?

Ontdek hier alles over onze eiken overkappingen.

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure