• Moderne tuinkamer
  • Luxe tuinkamer in hout

Luxe tuinkamer met moderne uitstraling

Onze moderne tuinkamers in hout ogen strak en baden in het licht. Kenmerkend zijn de glazen schuifwanden en het platte dak. Net als alle andere gewenste details, zijn deze tot in de puntjes afgewerkt om een harmonieus geheel te creëren dat minimalistische klasse en luxe uitstraalt. Met een moderne tuinkamer van Livinlodge geniet u trouwens van het beste van twee werelden: een comfortabel buitenterras én extra leefruimte wanneer u maar wilt. 

Een moderne tuinkamer: multifunctioneel

Een luxe tuinkamer in hout van Livinlodge kan meerdere functies hebben. Soms is het een knusse zithoek, dan weer een extra eetkamer, een bureau, een speelruimte voor de kinderen, een fitnessruimte of - waarom niet - een heuse mancave. Welke bestemming u ook aan uw moderne tuinkamer wilt geven, de combinatie van onze vakkennis en de uitstekende samenwerking met toonaangevende architecten vertaalt zich in het realiseren van exact die houten tuinkamer die u voor ogen heeft.

Een moderne tuinkamer in hout en glas: dé plek om van uw tuin te genieten!

Met een moderne tuinkamer op maat verrijkt u de beleving van uw tuin. De glazen schuifwanden geven u optimale flexibiliteit. 's Zomers kunt u ze volledig openschuiven en het buitengevoel vlot naar binnen halen. In de herfst en de winter zit u lekker beschut en kunt u zelfs in de regen of kou gebruik maken van uw favoriete plek in de tuin. Onze moderne tuinkamers op maat kunnen als vrijstaand bijgebouw of als aanbouw in de tuin worden geplaatst.

Interesse in een moderne tuinkamer? Contacteer Livinlodge voor meer informatie!

Offerte aanvragenContacteer onsBel ons +32 (0)51 622 490

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Download brochure