• Eiken veranda en orangerie -houten bijgebouw op maat

Houten veranda op maat

Op zoek naar een moderne veranda in hout, een stijlvolle orangerie of een eiken veranda in landelijke stijl voor uw bestaande of nieuw te bouwen woning? Of dacht u aan een vrijstaande veranda, serre of orangerie? Livinlodge helpt u graag die droom te verwezenlijken! Of u nu kiest voor een orangerie in landelijke stijl of een veranda met moderne uitstraling, wij zorgen ervoor dat de duurzame houten constructie en de mooie afwerking een harmonieus geheel vormen met de stijl van uw woning.

  • moderne veranda en orangerie -houten bijgebouw op maat
  • Eiken veranda en orangerie - houten bijgebouw op maat

Een houten veranda: multifunctioneel

Een exclusieve houten veranda van Livinlodge is een meerwaarde voor uw woning en kan meerdere functies hebben. Soms is het leefkeuken, dan weer een tuinkamer met een knusse zithoek, een bureau, een fitnessruimte of – waarom niet – een binnenzwembad. Welke bestemming u ook aan uw veranda in (eiken)hout wilt geven, de combinatie van onze vakkennis en de uitstekende samenwerking met toonaangevende architecten vertaalt zich in het realiseren van exact die houten veranda die u voor ogen heeft.

Een stijlvolle orangerie in hout én op maat

Een orangerie in eikenhout is een ideale buitenkamer om het hele jaar door in uw tuin te vertoeven, zonder de nadelen van het kille weer. Verkiest u een strakke, moderne stijl of heb je liever een orangerie in Engelse stijl? Livinlodge biedt een totaalservice en staat u bij van ontwerp tot realisatie en plaatsing. Ons professionele team vakmensen zorgt voor een onberispelijke plaatsing van de veranda of orangerie bij u thuis.

Meer informatie over een houten veranda of orangerie op maat? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragenContacteer onsBel ons +32 (0)51 622 490

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Download brochure