Houten lamellendak als aanbouw te Knokke

De eigenaars van deze idyllische woning in Knokke hebben gekozen voor een opvallende uitbreiding: een houten lamellendak op maat dat het hele jaar door comfort en stijl biedt. Dit innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om optimaal van het buitenleven te genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Houten lamellendak als aanbouw aan woning

Met de verstelbare lamellen is het lamellendak veel meer dan alleen een moderne terrasoverkapping. Het biedt de bewoners de mogelijkheid om de perfecte sfeer te creëren, of het nu gaat om een verkoelende schaduwplek op zonnige zomerdagen, beschutting tijdens minder aangenaam weer of gewoon een prachtige lichtinval wanneer de lamellen open staan.

Houten lamellen creëren prachtige lichtinval op terras

Het strakke en minimalistische design van het lamellendak voegt een eigentijdse uitstraling toe aan de woning. Het gebruik van vergrijsd essenhout vormt niet alleen een duurzame keuze, maar creëert ook een harmonieuze samensmelting met zowel het rieten dak als de witte muren van het huis. Deze aanbouw is dus niet alleen functioneel maar ook een visueel meesterwerk, een perfecte synergie tussen vorm en functie in het hart van Knokke.

Harmonieuze combinatie van vergrijsd essenhout, rieten dak en witte muren

Wenst u meer informatie over onze lamellendaken of terrasoverkappingen in hout? Contacteer ons vrijblijvend!

Bekijk alle foto's van het houten lamellendak in Knokke

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure