Moderne schuifpoort met bijpassende omheining te Blaasveld

Om wat privacy en een veilige toegang tot hun woning te creëren kozen de eigenaars voor een stijlvolle en natuurlijk ogende afsluiting aan de straatkant. Deze is volledig op maat uitgevoerd en samengesteld uit een moderne houten schuifpoort en een houten omheining op dezelfde hoogte. Beide zijn naadloos bekleed met ons QuickClip® profiel in thermisch essen dat bestaat uit verschillende vaste breedtes die elkaar afwisselen en is afgewerkt met zwarte olie. Dit geeft een strakke en moderne uitstraling aan de houten poort.

Moderne houten schuifpoort en omheining met zwarte afwerking

 

De automatische schuifpoort en de bijpassende omheining vormen een mooi doorlopend geheel en bieden alle gewenste comfort. Naast een bovengrondse poortautomatisatie die vanop afstand kan worden bediend, is er in de aluminium paal met houten bekleding een pakketbrievenbus, een videofoon en verlichting geïntegreerd.
Ben je ook van plan een houten poort te plaatsen? Lees dan onze blog ‘In 5 stappen naar de juiste keuze’. Zo kan je al nadenken over de accessoires en deze mooi laten integreren in je poort.

Aluminium poortpaal met houten bekleding en geïntegreerde accessoires

 

Dankzij onze plug-and-play-oplossing is deze moderne houten poort in één dag geplaatst. Na de montage in ons atelier te Meulebeke hoefden we deze enkel nog naar de juiste plaats te tillen. Bekijk in de video hiernaast hoe deze klant de samenwerking met Livinlodge by Carpentier heeft ervaren.

Wenst u een moderne houten schuifpoort of omheining op maat? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

Bekijk alle foto's van de moderne poort met bijpassende omheining te Blaasveld

Meer inspiratie?

Download onze poortenbrochure boordevol inspiratie en de mooiste materialen.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze poortenbrochure gratis én snel in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure