Moderne tuinkamer als mancave te Zwijnaarde

Deze comfortabele houten tuinkamer is volledig ingericht naar de wens van de man des huizes. Als mancave is het de ultieme plek om buiten even tot rust te komen of samen met vrienden een gezellige tijd te beleven. Of het nu een koude winterdag is of een warme zomeravond, de flexibiliteit van de glazen schuifwanden en de open haard maken dat het er altijd heerlijk vertoeven is.

Mancave in houten tuinkamer

Voor de bekleding van deze moderne tuinkamer is gekozen voor het SV+ profiel in thermisch essen, bestaande uit diverse vaste breedtes in een wisselend patroon. Dankzij de zwarte afwerking van het hout en de kozijnloze transparantie van de ramen gaat het bijgebouw mooi in de omgeving op.
Binnen contrasteert de zwarte wand mooi met de lichtgrijze natuurstenen vloer en de witte Trespa® platen aan het plafond.

Moderne tuinkamer - mancave

Het houten bijgebouw kijkt uit op de woning, maar is toch voldoende afgezonderd in de achtertuin om er onder mannen op het gemak te genieten van een streepje muziek met een goed glas wijn en een sigaar. Het warme licht van de avondzon doet de rest. Kortom: een klein maar fijn plekje in de tuin!

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Bent u ook geïnteresseerd in een mancave op maat voor uw tuin? Contacteer ons meteen of vraag een offerte op maat.

Bekijk alle foto's van de moderne tuinkamer als mancave te Zwijnaarde

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw of een houten poort?
Download dan zeker de brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.
Door u in te schrijven voor deze brochure gaat u akkoord met onze privacy policy.

Download brochure