Deze ultramoderne poolhouse omvat naast een technische ruimte ook een berging en een kleedkamer. De deuren zijn perfect geïntegreerd in de volledig gesloten wanden en benadrukken samen met de mooi afgewerkte aluminium dakrandprofielen het minimalistische karakter van deze poolhouse. Ook de strakke buitendouche past perfect bij de moderne, eigentijdse look van het rhombusprofiel uitgevoerd in thermisch essen.

Minimalistische poolhouse met tuinberging te Merchtem

Deze stijlvolle houten carport is geschikt voor twee wagens en gaat mooi op in de natuur. Qua design oogt de carport heel rustig door de combinatie van robuust barnwood en witte volkernplaten aan de binnenkant. De mooi ingewerkte verlichting zorgt ’s avonds voor een speciaal effect. Het achterliggend overdekt terras biedt een weids uitzicht en voldoende beschutting bij regen, wind en fel zonlicht. Aansluitend is er ook een praktische tuinberging voorzien, ideaal om fietsen en tuinmateriaal te stallen.

Moderne dubbele carport met berging en terrasoverkapping te Olsene

Deze bescheiden tuinberging in cottagestijl werd vervaardigd uit eik en oogt zeer verzorgd door de mooie materiaalkeuze. De gevelbekleding in Zweeds rabatprofiel en de oude Bourgondische tegelpannen geven het houten bijgebouw een authentieke uitstraling, die perfect past bij het landelijke karakter van de tuin. Een ideale plek om fietsen en tuinmateriaal op te bergen.    

Landelijke tuin- en fietsberging te Rumbeke

Deze kleine cottage poolhouse in hout is een prachtig staaltje van authenticiteit. Naast een kleedkamer herbergt de houten poolhouse een praktische bergruimte voor de technische installaties. De mooie materiaalkeuze en afwerking geven deze eiken poolhouse een verfijnde uitstraling en extra cachet. Typisch zijn de oude Bourgondische tegelpannen en smeedijzeren ramen. De gevelbekleding is uitgevoerd in Zweeds rabat.

Cottage poolhouse te Wortegem-Petegem

Dit minimalistische houten bijgebouw oogt niet alleen zeer stijlvol en cosy, het is ook enorm functioneel. De overdekte loungeruimte is een uitgelezen plek om zelfs in de lente en de herfst van het buitenleven te genieten. Het glazen raam aan de zijkant creëert een extra gevoel van openheid en biedt een mooi zicht op de tuin. De gevelbekleding van deze moderne tuinberging in hout is vervaardigd van HOTwood essen.

Moderne tuinberging annex loungeruimte te Roeselare

Deze luxe poolhouse is uiterst smaakvol ingericht en doet vaak dienst als tuinkantoor. De grote ramen in smeedijzer kijken uit op het zwembad en de tuin, en kunnen volledig open. Authentieke details zoals de Bourgondische tegelpannen, het zichtbare eiken dakbeschot, de koperen goten en de buitenverlichting maken het geheel af. De eiken gevelbekleding is opgetrokken in Zweeds rabat. Voor de binnenafwerking is eveneens voor kwalitatief eiken gekozen.

Polyvalente eiken poolhouse te Kortrijk

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

Download brochure